Är på väg att lämna Liverpool efter sex år i klubben.
1 av 2
Är på väg att lämna Liverpool efter sex år i klubben. - Foto: SCANPIX/AP
På väg till Italien och Juventus.
2 av 2
På väg till Italien och Juventus. - Foto: SCANPIX/AP

Benítez på väg till Juventus

Enligt engelska uppgifter är Rafa Benítez på väg bort från Liverpool och ska skriva på ett kontrakt med Juventus.


LIVERPOOL. Liverpool har en tung säsong bakom sig. I torsdags åkte laget ur Europa League mot Atlético Madrid. Rafa Benítez, tränare i Liverpool, har ryktas vara på väg bort från de brittiska öarna i flera månader.

– Ingen från klubben har tagit upp diskussionen om min framtid här, säger Benitez enligt The Sun.

Juventus har under flera månader varit på jakt efter spanjoren. Juventus nya president, Andrea Agnelli, är hoppfull om att spanjoren kommer att skriva på ett fyraårskontrakt med klubben inom en snar framtid, uppger Daily Express.

Benítez vill inte uttala sig om sin framtid utan talar bara om de resternade matcherna i Premier League mot Chelsea och Hull. I mars förra året skrev han på ett femårskontrakt och det fanns bara ett skäl till det.

– Faktumet att jag fortfarande är kvar är tackvare fansen. Jag har haft långa listor med andra erbjudanden under året, men jag har valt att stanna för fansen, säger han enligt The Daily Mail.

Enligt Daily Express är Liverpool inte intresserade av att sparka spanjoren, men man kan tänka sig att släppa honom. Tidningen uppger att Aston Villas tränare Martin O'Neill är en tänkbar ersättare.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

1 timme sedan

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

3 timmar sedan
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.