Söndag 24 Okt
Stockholm

Agenten: ”Ren bullshit att Zlatan ska flytta”

Inte på väg bort från Barcelona, enligt agenten.
1 av 2
Inte på väg bort från Barcelona, enligt agenten. Foto: SCANPIX/AP
2 av 2

Nyheten om att David Villa är klar för Barcelona slog igenom stort i går. Det började spekuleras om Zlatans framtid i Barcelona. Att ”Ibra” ska vara på väg bort dementerar hans agent.– Det är rent ut sagt bullshit, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. I går kom det pppgifter om att David Villa är klar för Barcelona nästa säsong. Klubben betalar 380 miljoner kronor plus Alexander Hleb och Bojan. Snabbt börjat det spekuleras om Zlatan Ibrahimovic är på väg bort från klubben. Nyligen åkte Barcelona ur Champions League och svensken blev utbytt tidigt i andra halvlek. Men att han är på väg bort, enligt hans agent Mino Raiola.

– Det är rent ut sagt bullshit. Jag vet att Barcelona är nöjda med honom och om du tittar på hur många mål och assist han har gjort i Barcelona så är det inte många som har gjort det under sin första säsong. De gånger Zlatan har lämnat en klubb så är det för att han själv har velat det, säger han till fotbollskanalen.se.

Raiola tror att Villa får svårt att ta en startplats i Barcelona.

– Kommer han för att spela på Zlatans position så är det bättre att han stannar hemma. Men om han kommer till Barcelona så får han vara beredd att sitta på bänken, säger Raiola till fotbollskanalen.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela