Stockholm

Kluivert: ”Ge Zlatan stöd”

Får stöd av Patrick Kluivert.
1 av 2
Får stöd av Patrick Kluivert. Foto: BILDBYRÅN
Kluivert ger svensken sitt stöd.
2 av 2
Kluivert ger svensken sitt stöd. Foto: SCANPIX/AP

I gårdagens segermatch mot Villarreal var Zlatan Ibrahimovic bänkad. Patrick Kluivert, tidigare Barcelonaspelare, ger svensken stöd.– Vi måste ge Ibrahimovic vårat stöd, säger holländaren.


Läs mer

BARCELONA. Efter att Zlatan Ibrahimovic var glödhet i inledningen av säsongen har svensken haft svårt att hitta formen. I gårdagens viktiga ligamatch mot Villarreal var ”Ibra” placerad på bänken. Den förra Barcelonahjälten Patrick Kluivert, som har gjort 120 mål på 255 matcher i klubben, kräver att fansen hjälper Zlatan.

– Vi måste ge Ibrahimovic vårt stöd. Han är inte den ende spelare som har problem. Men självklart måste han förbättra sig, säger Kluivert till El Mundo Deportivo och fortsätter:

– När han gjorde två mål mot Arsenal sa ingen någonting. Du måste lämna honom ifred så att han kan jobba vidare med att anpassa sig till Barças spel.

Det började spekuleras om svensken framtid i Barcelona efter att det framkommit uppgifter om att David Villa är klar för spel i ”Blaugrana” nästa säsong. En övergång som kan ge ”Ibra” större konkurrens.

– Det är en risk men de kan spela tillsammans om alla vet vad de ska göra. Vem som ska spela i mitten? Det är upp till Pep (Guardiola).

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.