1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Spansk media: "Zlatan petas - igen"

Bojan Krkic gjorde succé i toppmötet med Villarreal i helgen och nu kommer han enligt spansk media återigen att peta Zlatan Ibrahimovic i morgondagens match mot Teneriffa.


BARCELONA. Två alltför svaga insatser i Champions League-semifinalerna mot Inter var droppen som fick bägaren att rinna över. Pep Guardiola fick nog och valde att peta Zlatan Ibrahimovic och ge supertalangen Bojan Krkic chansen mot Villarreal.

Det var en chans som ynglingen minst sagt tog. Med ett rappt och rörligt spel orsakade han stora bekymmer för motståndarna, och han fick dessutom kröna den fina insatsen med ett riktigt drömmål.

Och nu verkar Krkic återigen få förtroendet från start. När Barcelona på tisdagskvällen fortsätter jakten på ligatiteln hemma mot Teneriffa kommer 19-åringen att ta Zlatans position som anfallare, enligt spansk media.

Bojan Krkic får även stöd av Pedro, som menar att det blir mer rörligt utan den gänglige svensken på plan.

- Bojans rörlighet är enormt viktig för oss. Och det är viktigt varje gång vi spelar. Hans sätt att spela kommer att fortsätta att ge oss viktiga segrar, säger Pedro till katalanska Mundo Deportivo.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

1 timme sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.