Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Spansk media: "Zlatan petas - igen"

- 03/05/2010, 13:15 -
1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Bojan Krkic gjorde succé i toppmötet med Villarreal i helgen och nu kommer han enligt spansk media återigen att peta Zlatan Ibrahimovic i morgondagens match mot Teneriffa.

BARCELONA. Två alltför svaga insatser i Champions League-semifinalerna mot Inter var droppen som fick bägaren att rinna över. Pep Guardiola fick nog och valde att peta Zlatan Ibrahimovic och ge supertalangen Bojan Krkic chansen mot Villarreal.

Det var en chans som ynglingen minst sagt tog. Med ett rappt och rörligt spel orsakade han stora bekymmer för motståndarna, och han fick dessutom kröna den fina insatsen med ett riktigt drömmål.

Och nu verkar Krkic återigen få förtroendet från start. När Barcelona på tisdagskvällen fortsätter jakten på ligatiteln hemma mot Teneriffa kommer 19-åringen att ta Zlatans position som anfallare, enligt spansk media.

Bojan Krkic får även stöd av Pedro, som menar att det blir mer rörligt utan den gänglige svensken på plan.

- Bojans rörlighet är enormt viktig för oss. Och det är viktigt varje gång vi spelar. Hans sätt att spela kommer att fortsätta att ge oss viktiga segrar, säger Pedro till katalanska Mundo Deportivo.