Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

City redo att sätta transferrekord

- 04/05/2010, 08:40 -
1 av 6

Scanpix

2 av 6

Scanpix

3 av 6

Scanpix

4 av 6

Scanpix

5 av 6

Scanpix

6 av 6

Scanpix

Manchester City ryktas sätta brittiskt transferrekord genom att lägga ett jättebud på Benficas kantlöpare Angel Di Maria. En till jättesumma kan komma att läggas på försvararen David Luiz.

MANCHESTER. Det är Soccernet som i dag skriver om Manchester Citys värvardrömmar. City ryktas vara redo att betala 40 miljoner pund för argentinaren Angel Di Maria och 35 miljoner pund för den brasilianske försvararen David Luiz. Båda spelarna tillhör Benfica.

Det är en källa som enligt Soccernet ska ha avslöjat för dem att City är redo att lägga totalt 75 miljoner pund för duon, och uppger också att den brittiska klubben ligger bäst till. Buden ska nämligen överskugga alla andra bud som kommit in till den portugisiska storklubben.

- Ryktet går att Manchester City redan har kommit överens om 40 miljoner pund för den argentinske yttermittfältaren och 35 miljoner pund för mittbacken. Di Maria spelade bra mot Everton och Liverpool och medan flera av de största klubbarna vill ha honom, så är City villiga att betala lite mer för att få spelarna de vill ha, säger källan.

Även Liverpool-stjärnor intressanta

Tidigare har City sagts vara på jakt efter Liverpools stjärnduo Fernando Torres och Steven Gerrard.

- De har pengarna och de kommer att spendera dem och självklart skulle man inte bli förvånad om de satsade på Torres och Gerrard, men mycket hänger på om de når Champions League. Vi kommer att veta mycket mer efter att de mött Tottenham på onsdag.

Den 22-årige argentinaren Di Maria har sagts vara ett hett namn även för klubbar som Manchester United och Chelsea. Mittbacken Luiz, 23, har sagts vara intressant för Manchester United, Chelsea, Real Madrid och Barcelona.