Lördag 3 Dec
Stockholm

Mourinho kan lämna Inter: "Finns inget som är säkert"

1 av 2
. Foto: Scanpix
2 av 2
. Foto: Scanpix

Inter och Roma ställs mot varandra i den italienska cup-finalen på onsdagskvällen, men på förhand handlade allt snack om José Mourinho, som kan lämna Inter.- I fotboll finns inget som är säkert, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Med en defensivt lysande taktik fick José Mourinho stopp på Barcelonas väloljade lagmaskin i två täta matcher och förde på så sätt sitt Inter till sin första Champions League-final på nästan 40 år.

Men redan i kväll kan Inter ta sin första titel för säsongen om de besegrar ligakonkurrenten Roma i den italienska cup-finalen. Milano-klubben leder dessutom ligan, men trots att man har chans på samtliga tre titlar vet inte Mourinho om han ska stanna kvar.

- Jag kan inte till hundra procent säga att jag stannar, i fotboll finns inget som är säkert, säger Mourinho på presskonferensen inför matchen.

Uttalandet har framför allt orsakat stor uppmärksamhet i Spaniens huvudstad då Mourinho under en längre tid ryktats vara på väg till Real Madrid. Den portugisiske stjärntränaren pryder både Marcas och AS förstasidor, och det står sedan tidigare klart att Manuel Pellegrini mycket väl kan få lämna tränarposten om Real inte vinner ligan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.