...Mancini efter kritiken riktad mot italienaren.
1 av 2
...Mancini efter kritiken riktad mot italienaren. - Foto: SCANPIX/AP
Tevez hyllar nu...
2 av 2
Tevez hyllar nu... - Foto: SCANPIX/AP

Efter kritiken – Tevez hyllar Mancini

Så sent som för några veckor sedan gick Carlos Tevez ut och kritiserade Roberto Mancini – och framförallt hans träningsmetoder. Nu verkar dock argentinaren har ändrat uppfattningen om sin tränare. – Det är klart att jag vill att han (Mancini) ska stanna, säger stjärnan.


MANCHESTER. Carlos Tevez har gjort det fantastiskt bra i Manchester City sedan han kom till klubben i somras. Anfallaren har så här långt nätat hela 29 gånger. Relationen mellan Tevez och hans tränare Roberto Mancini har dock inte varit den bästa.

För lite drygt en månad sedan berättade Tevez för engelsk press att han inte uppskattade Mancinis alla träningar, som enligt honom var för många. Mancini accepterade inte kritiken och svarade: ”är Tevez inte nöjd kan han lämna”.

Nu verkar stjärnornas förhållande dock ha förbättras avsevärt.

– Det är klart att jag vill att han (Mancini) ska stanna. Han har gett mig den kontinuitet varje spelare behöver för att för att prestera på topp. Han hjälpte mig med att återfå mitt självförtroende, säger Tevez till The Sun.

– Tack vare tränare och mina lagkamrater har det fungerat bra för mig denna säsong, och det är anledningen till varför jag har spelat på en så hög nivå.

”Vi är på samma nivå som Spurs”

Ikväll klockan 21:00 möter Manchester City London-laget i mycket viktig match. Matchen kan nämligen avgöra vilket lag som tar den så viktiga fjärdeplatsen, som innebär Champions League-spel nästa säsong.

– Tottenham är varken bättre än sämre än oss. Vi är på samma nivå så det är laget som presterar på toppen av sin nivå som kommer att vinna.

Fotbollsverige.se

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!