- Foto: SCANPIX/AP

Real lägger jättebud på Benficas stjärna

Angel di Maria har gjort det så bra i Benfica att storklubbarna har börjat titta på mittfältaren. Enligt argentinska uppgifter kommer Real Madrid att värva argentinaren för 330 miljoner kronor.


MADRID. Angel di Maria, 22, har imponerat stort i Benfica och det har gjort att europeiska storklubbar fått upp ögonen för den argentinska landslagsmannen. Lag som Chelsea, Manchester City och Manchester United har ryktas vara intresserade av 22-åringen. Enligt den argentinska tidningen Olé, kommer Real Madrid att snuva de engelska klubbarna på jättetalangen.

Tidningen uppger att avtalet blev klart efter att Nicolas Gatan skrivit på för Benfica. Den spanska storklubben kommer att betala 34 miljoner euro, cirka 330 miljoner kronor, för 22-åringen.

Di Maria anlände till Benfica för tre säsonger sedan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

igår 23:10

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

igår 23:06
Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

igår 22:54
Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

igår 22:02
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

igår 20:08
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

igår 19:46
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.