- Foto: SCANPIX/AP

Real lägger jättebud på Benficas stjärna

Angel di Maria har gjort det så bra i Benfica att storklubbarna har börjat titta på mittfältaren. Enligt argentinska uppgifter kommer Real Madrid att värva argentinaren för 330 miljoner kronor.


MADRID. Angel di Maria, 22, har imponerat stort i Benfica och det har gjort att europeiska storklubbar fått upp ögonen för den argentinska landslagsmannen. Lag som Chelsea, Manchester City och Manchester United har ryktas vara intresserade av 22-åringen. Enligt den argentinska tidningen Olé, kommer Real Madrid att snuva de engelska klubbarna på jättetalangen.

Tidningen uppger att avtalet blev klart efter att Nicolas Gatan skrivit på för Benfica. Den spanska storklubben kommer att betala 34 miljoner euro, cirka 330 miljoner kronor, för 22-åringen.

Di Maria anlände till Benfica för tre säsonger sedan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

2 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

2 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

idag 14:28
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.