1 av 3
- Foto: Scanpix/AP
2 av 3
- Foto: Bildbyrån
3 av 3
- Foto: Scanpix/AP

Balotelli: "Jag blev kallad neger"

Mario Balotelli talar ut om bråket med Francesco Totti.


I onsdagens Coppa Italia-final blev Roma-ikonen Francesco Totti plötsligt fly förbannad på Inters Mario Balotelli. Totti jagade upp anfallaren innan han brutalt sparkade ner honom. 33-åringen blev utvisad direkt.

Nu talar Balotelli ut om överfallet i Gazzetta dello Sport. Han berättar att Totti inte bara sparkade ner honom utan också ropade rasistiska glåpord till honom.

– Han kallade mig för neger. Det var faktiskt vad han sa, säger Balotelli till tidningen.

Totti: "Sa att jag är slut"

Totti själv menar att grova förolämpningar låg till grund för attacken.

– Att hela tiden höra honom förolämpa våra fans, min stad, mitt Roma och mig personligen genom att säga att jag är slut, det är oacceptabelt, säger han.

Balotellis agent Mino Raiola tror däremot på sin klients ord.

– Jag gillar inte det här. Mario har svurit på att han inte gjort något för att göra någon upprörd. Det enda Mario medger att han sagt är "sluta sparkas som ett barn och spela fotboll istället". Det var allt. Jag tycker att rasism är vidrigt, säger Raiola till tidningen.

Se Tottis attack på Balotelli här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.