Lionel Messi till Real Madrid?
1 av 3
Lionel Messi till Real Madrid? - Foto: SCANPIX/AP
Zinedine Zidane värvades för 734 miljoner och var dåtidens dyraste spelare någonsin.
2 av 3
Zinedine Zidane värvades för 734 miljoner och var dåtidens dyraste spelare någonsin. - Foto: SCANPIX
Luis Figo gick från Barcelona till Real Madrid sommaren 2000.
3 av 3
Luis Figo gick från Barcelona till Real Madrid sommaren 2000. - Foto: SCANPIX/AP

"Real Madrid lägger monsterbud på Messi"

Daily Mirror kommer med det helt absurda ryktet: Real Madrid är ute efter Lionel Messi - och är redo att lägga ut närmare 1,4 miljarder kronor för Barcelona-sjärnan.


MADRID. Här det helt absurda ryktet som säkerligen många madridistas drömmer våta drömmar om i smyg. Enligt Daily Mirror är Real Madrid redo att lägga ett monsterbud på 1,4 miljarder kronor för Barcelonas magiske argentinare, Lionel Messi.

Det är dock högst otroligt att Messi lämnar sitt Barcelona för Real Madrid. Spelaren har gång på gång förklarat att han stormtrivs i den katalanska klubben och blir säkerligen kvar där i många år framöver.

Real Madrid - miljardvärvingarnas klubb

Förra sommaren värvade den spanska huvudstadsklubben spelare för nästa fyra miljarder, där Cristiano Ronaldo hade den högsta prislappen.

Reals president, Fiorentino Perez, har gjort sig känd för att värva spelare lite hur som helst för gigantiska summor. Spelare som Luis Figo, som köptes från just Barcelona sommaren 2000, kostade 422 miljoner kronor och Zinedine Zidane värvades för 734 miljoner kronor från Juventus.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

2 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

2 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

2 timmar sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

3 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

3 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.