Zlatan Ibrahimovic kan ha gjort sitt i Barcelona.
1 av 2
Zlatan Ibrahimovic kan ha gjort sitt i Barcelona. - Foto: SCANPIX/AP
Zlatan kan enligt rykten återvända till sin gamla klubb, Juventus.
2 av 2
Zlatan kan enligt rykten återvända till sin gamla klubb, Juventus. - Foto: SCANPIX/AP

Vansinnesryktet: "Zlatan återvänder till Juventus"

Zlatan Ibrahimovic har petats från startelvan och får stark kritik från överallt. Därför kan han vara på väg att lämna Barcelona - för sitt gamla lag Juventus.


TURIN. I går florerade det galna ryktet om att Lionel Messi skulle vara på väg till Real Madrid. I dag har ett annat blommat ut.

Enligt Tuttosport kan Zlatan Ibrahimovic vara på väg att lämna Barcelona - för sitt gamla lag Juventus. Det är framför allt den italienska klubbens nye president Andrea Agnelli som är sugen på att se "Ibra" i den svartvitrandiga tröjan igen.

Spelaren själv sägs även vara väldigt irriterad över situationen i Spanien. Den förre Inter-spelaren har fått ta emot skarp kritik från både media och fansen, samtidigt som den katalanska klubben uppges vara ute efter Valencias David Villa.

Relationen mellan Ibrahimovic och Barcelonas president Joan Laporta sägs inte heller vara den bästa och det är inte helt omöjligt att det finns en spricka mellan dem två.

Sannolikheten att han lämnar Spanien redan efter en säsong är däremot väldigt låg. Och att han skulle återvända till Juventus är än mer otroligt. Speciellt då många fans anser att Ibrahimovic är svikare som lämnade "Den gamla damen" när hon sjönk ned till Serie B efter Calciopoli-skandalen 2006.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!