Liverpool kan tvingas sälja sin vasse anfallare.
1 av 3
Liverpool kan tvingas sälja sin vasse anfallare. - Foto: SCANPIX/AP
Should I stay or should I go?
2 av 3
Should I stay or should I go? - Foto: SCANPIX/AP
Fernando Torres kan lämna Liverpool för Manchester City.
3 av 3
Fernando Torres kan lämna Liverpool för Manchester City. - Foto: SCANPIX/AP

City rycker i Torres - lägger monsterbud

Manchester City har ställt in siktet och är ute efter Liverpools Fernando Torres.


MERSEYSIDE. Det har knappast varit Liverpools säsong och med endast en match kvar att spela så är det inget annat än en eventuell Europaleague-plats de har att kämpa för.

Ligatiteln är bortblåst sedan länge och Champions League-platsen likaså. Nu gäller det för de 18-faldiga Premier League-mästarna att behålla sina stjärnor. En uppgift som kan komma att bli lättare sagd än gjord.

Enligt Daily Mirror är nämligen Manchester City ute efter Merseyside-lagets spanske anfallsstjärna, Fernando Torres, igen. Sajten uppger att City har lagt ett bud på drygt 452 miljoner kronor för den förre Atletico Madrid-spelaren - ett bud som "Pool" kan tvingas acceptera.

Kan sälja för att rädda ekonomin

För att förutom Liverpools sportsliga fiasko så är även ekonomin körd i botten. Klubben har skulder på nästan fyra miljarder kronor och en försäljning av sina stjärnspelare kan bli ett måste.

Den långe strikern har länge varit ett hett villebråd för en rad olika europeiska toppklubbar. Även Chelsea har visat intresse för landslagsanfallaren, vars dagar i Liverpool verkar räknade.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!