Måndag 10 Maj
Stockholm

Grant bitter på Chelsea

Avram Grant har inte glömt bort hur han behandlades av Chelsea.
1 av 2
Avram Grant har inte glömt bort hur han behandlades av Chelsea. Foto: SCANPIX/AP
Här deppar han tillsammans med sina gamla spelare efter att ha förlorat Champions League-finalen efter straffar.
2 av 2
Här deppar han tillsammans med sina gamla spelare efter att ha förlorat Champions League-finalen efter straffar. Foto: SCANPIX/AP

Avram Grant dumpades iskallt av Chelsea. Inför den kommande FA-cupfinalen mellan London-klubben och Portsmouth har den israeliske tränare fortfarande inte glömt bort hur han behandlades av "The Blues".- Deras största misstag var att ta det jag gjorde för givet, säger "Pompey"-tränaren bittert.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PORTSMOUTH. Trots att Chelsea endast förlorade två ligamatcher och var en straffläggning ifrån Champions League-titeln fick Avram Grant snabbt sparken från den stora London-klubben.

Den israeliske tränaren tog över "The Blues" efter att José Mourinho hade sparkats i september 2007. Den säsongen förlorade Chelsea både ligatiteln och Champions League till United med väldigt små marginaler.

- Hade jag varit deras tränare från början så hade Chelsea, inte Manchester United, blivit Premier League-mästare, säger Grant bittert till Daily Mirror, och fortsätter:

- Hur nära var vi från att vinna Champions League? Endast en straffspark ifrån. Så jag måste medge att jag är väldigt besviken över hur jag behandlades av dem i slutet.

Den numera 55-årige Portsmouth-tränaren kommer att ställas mot sitt gamla lag i FA-cupfinalen nästa helg. Då kanske han får revanschera sig mot sin gamla arbetsgivare.

- Det var mycket negativt som hände, saker som jag inte gillade och saker som jag har svårt att glömma. Jag är stolt vad jag lyckades med i Chelsea, men deras största misstag var ändå ta det jag gjorde för givet, berättar Grant.

Kommentera
Kopiera länk
Dela