Tisdag 5 Jul
Stockholm

Grant bitter på Chelsea

Avram Grant har inte glömt bort hur han behandlades av Chelsea.
1 av 2
Avram Grant har inte glömt bort hur han behandlades av Chelsea. Foto: SCANPIX/AP
Här deppar han tillsammans med sina gamla spelare efter att ha förlorat Champions League-finalen efter straffar.
2 av 2
Här deppar han tillsammans med sina gamla spelare efter att ha förlorat Champions League-finalen efter straffar. Foto: SCANPIX/AP

Avram Grant dumpades iskallt av Chelsea. Inför den kommande FA-cupfinalen mellan London-klubben och Portsmouth har den israeliske tränare fortfarande inte glömt bort hur han behandlades av "The Blues".- Deras största misstag var att ta det jag gjorde för givet, säger "Pompey"-tränaren bittert.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PORTSMOUTH. Trots att Chelsea endast förlorade två ligamatcher och var en straffläggning ifrån Champions League-titeln fick Avram Grant snabbt sparken från den stora London-klubben.

Den israeliske tränaren tog över "The Blues" efter att José Mourinho hade sparkats i september 2007. Den säsongen förlorade Chelsea både ligatiteln och Champions League till United med väldigt små marginaler.

- Hade jag varit deras tränare från början så hade Chelsea, inte Manchester United, blivit Premier League-mästare, säger Grant bittert till Daily Mirror, och fortsätter:

- Hur nära var vi från att vinna Champions League? Endast en straffspark ifrån. Så jag måste medge att jag är väldigt besviken över hur jag behandlades av dem i slutet.

Den numera 55-årige Portsmouth-tränaren kommer att ställas mot sitt gamla lag i FA-cupfinalen nästa helg. Då kanske han får revanschera sig mot sin gamla arbetsgivare.

- Det var mycket negativt som hände, saker som jag inte gillade och saker som jag har svårt att glömma. Jag är stolt vad jag lyckades med i Chelsea, men deras största misstag var ändå ta det jag gjorde för givet, berättar Grant.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.