Fortfarande fördel för Inter.
Fortfarande fördel för Inter. - Foto: SCANPIX/AP

Totti avgjorde sent – titelkampen öppen

Titelkampen i Italien är fortfarnade stenhård efter att Francesco Totti avgjort sent för Roma. Totti vände Romas 1-0-underläge till vinst 2-1 på fyra minuter. Inter besegrade Chievo med 4-3 och har fördel i guldracet.

MILANO. Inter har guldläge i serie A efter att ha besegrat Chievo med 4-3. De kunde ha fått fira ligatiteln om Roma förlorat mot Cagliari. När det återstod en kvart av matchen gjorde Cagiliari 1-0. Vid den tidpunkten ledde Inter med 4-2. Men bara några minuter senare reducerade Sergio Pellessier till 4-3 och pressade de regerande mästarna. Francesco Totti slog in 2-1-målet för Roma och håller guldstriden öppen.

Den skandalomsusande Mario Balotelli fick jubla med fansen efter att den unga anfallaren gjorde det viktiga 4-1-målet. Ytterligare målskyttar för Inter i matchen var Esteban Cambiasso och Diego Milito. I och med segern kommer titelracet i serie A att avgöras i den sista omgången.

/
/

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.