- Foto: Scanpix

Skulle fira säsongsavslutningen - blev knivhuggen

Wolfsburg målvakt André Lenz skulle fira att säsongen var över, men då blev han i stället knivhuggen på en nattklubb.


WOLFSBURG. Förra årets tyska mästare, Wolfsburg, stod för en misslyckad säsong i den inhemska ligan och det blir därmed inget Europa-cupspel nästa säsong.

För att dränka sorgerna och ta nya tag valde en del spelare att besöka nattklubbar mellan lördagen och söndagen. Målvakten André Lenz var en av dem, men dessvärre gick det långt ifrån lugnt till.

Lenz blev enligt tyska medier knivhuggen och fick opereras akut. Hans tillstånd beskrivs lyckligtvis inte som livshotande. Man vet ännu inte vad som föregick bråket. Det enda som står klart är att ytterligare tre personer fick föras till sjukhus.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.