- Foto: Bildbyrån

Här tystar Zlatan reportern

Efter en uppmärksammad bild med Gerard Piqué har ryktena gått heta. Är Zlatan Ibrahimovic homosexuell? Efter en träning gav han en reporter svar på tal. "Kom till mitt hus så ska jag visa att jag inte är bög", sa Barcelonastjärnan.


BARCELONA. Det var efter en träning som Zlatan Ibrahimovic och Gerard Piqué fångades på bild av DN:s fotograf Anders Lundqvist. De båda lagkamraterna står tätt intill varandra, men vad de håller på med är svårt att enas om.

Bilden spreds dock som en löpeld över internet och ryktena började florera överallt. Är Zlatan homosexuell? Är han och Piqué ett par? Frågorna var många, men Zlatan fick snabbt nog och bestämde sig för att sätta ner foten.

Efter en träning omringades hans bil av autografjägare och journalister. En kvinnlig reporter frågade undrande om bilden, varpå svensken kallade till sig henne och sa följande:

- Kom till mitt hus så ska jag visa att jag inte är bög.

Reportern svarade skämtsamt "ja" och Zlatan tillade med ett leende:

- Ta med din syster också.

/
/
Senaste nytt

45-åringen gör comeback – tävlar i Gällivare

1 timme sedan

Största förlusten i LeBron James NBA-karriär

2 timmar sedan
Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James har en lång och oerhört framgångsrik NBA-karriär. Men matchen mot Philadelphia 76ers vill han sannolikt bara glömma.

Segersviten sprack för Girona mot Atlethic Bilbao

2 timmar sedan
Girona hade fem raka segrar inför hemmamatchen i La Liga i fotboll mot Atlethic Bilbao. Då kom första poängförlusten sedan den 30 september. Matchen på måndagen på Estadi Montilivi slutade 1-1 (0-0).

AIK avgjorde mot Tingsryd i förlängningen

2 timmar sedan
Matchen i Hockeyallsvenskan mellan hemmalaget Tingsryd och gästande AIK var oavgjord vid full tid, 2-2. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 3-2 (2-1, 0-1, 0-0, 1-0). Mathew Maione blev matchhjälte för AIK med sitt mål blott 37 sekunder in i förlängningen.

Willian tvåmålsskytt när Fulham vann

2 timmar sedan
Fulham vann mötet med Wolverhampton hemma med 3-2 (1-1) på måndagen i Premier League i fotboll.

Bologna avgjorde i andra halvlek mot Torino

2 timmar sedan
Bologna vann hemmamatchen i Serie A mot Torino på måndagen. Matchen slutade 2-0 (0-0) efter att Bologna avgjort matchen i andra halvlek.