Fredag 7 Maj
Stockholm

Forlan segerviss inför finalen: "Vi tänker bli mästare"

Fjolårets guldskovinnare Diego Forlan tror på sitt Atlético Madrid inför Europa League-finalen mot Fulham.- Vi tänker vinna och bli mästare, säger uruguayanen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

HAMBURG. Diego Forlan är Atlético Madrids farligaste anfallsvapen och det var han som förde laget till Europa League-final efter mål mot Liverpool. Men en fullträff i kvällens final mot Fulham skulle betyda mer för uruguayanen.

- Att göra mål mot Liverpool var trevligt, eftersom jag är ett Unitedfan, men om jag gör mål mot Fulham skulle det betyda mer. Och jag kommer att gå ut och försöka göra mål och vinna turneringen, säger Forlan till Press Association.

Forlan medger dock att han är mäktad imponerad av det engelska laget, som slutade på tolfte plats i Premier League. Men ändå förväntar han sig att det blir Atlético som får lyfta bucklan på HSH Nordbank Arena.

- De har slagit bra lag och vunnit svåra matcher så det kommer att bli en tuff match. Vi tänker vinna och bli mästare. Jag har fantiserat om att vinna turneringen och har bilder i huvudet på när jag gör det, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela