Måndag 19 Apr
Stockholm

"Jag kommer coacha Real Madrid förr eller senare"

José Mourinho gör succé i Inter, men erkänner att han kommer lämna för spanska storklubben Real Madrid förr eller senare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Portugisiske stjärntränaren José Mourinho har fått Inter att prestera sin bästa fotboll ute i Europa. Det har lett till en åtråvärd plats i Champions League-finalen mot Bayern München den 22 maj.

Förutom succén i Europa dominerar Milanolaget även i den inhemska ligan, och nyligen besegrade man Roma i Coppa Italia-finalen. Trots att Inter kan fullborda en trippel innan maj är slut är Mourinho i full gång att diskutera sin framtid.

"Det media skriver är falskt"

Just nu meddelar han att all fokus ligger på Inter, men att han i framtiden kommer att göra karriär längs Santiago Bernabeus sidlinje som tränare för Real Madrid.

- Det dem skriver om mig, att jag har en fot i Madrid och en i Milano är falskt, säger Mourinho till Panomara magazine.

- Förr eller senare kommer jag coacha Real Madrid. Jag har coachat ett storlag i England, jag cochar ett storlag i Italien just nu, och sen kommer jag att coacha ett storlag i Spanien, förklarar portugisen.

"Jämförelserna får mig att skratta"

Mourinho ger sedan en känga åt de presidenter som försökt sig på att jämföra sina tränare med "The Special One".

- Jag har vunnit allt i tre länder och jag behöver inte (vinna) något till. Men, det som får mig att skratta är när presidenter försöker jämföra mig med deras egna coacher som inte har vunnit något, säger Mourinho.

Kommentera
Kopiera länk
Dela