Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan gjorde mål i förlängning

Sport | 14/01/2009 08:03

3-1 när Inter mötte Genoa.

Zlatan Ibrahimovic kom in i matchen först i 75:e minuten som ersättare för Adriano som då hade gett Inter ledningen med 1-0. Efter att han bara varit några minuter på plan stal Genoas Marco Rossi bollen av Samuel och skickade in kvitteringen. Men trots en knagglig start skulle det visa sig att Zlatan alltid är Zlatan.

Efter full tid stod det fortfarande 1-1 och förlängning vidtog. Det var nu det började handla om Zlatan Ibrahimovic. I 100:e minuten sköt han ett oväntat skott som Genoamålvakten inte kunde hålla varpå Esteban Cambiasso kunde slå in returen, uppger Fotbollskanalen.se.

Bara ett par minuter senare var det dags igen. Zlatan snappade upp en retur på sitt eget skott och vrickade in målet vid sidan om Scarpi som betydde 3-1 och som definitivt säkrade avancemanget till kvartsfinalen där Inter får möta Roma, uppger Inter.it.

Skrivet av: