Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Citys pengar övertalar Milan?

Sport | 14/01/2009 08:50

Enligt nära källor är affären 99 procent klar.

Manchester City menar allvar. Klubbens VD Garry Cook och representanter från ägarna i Abu Dhabi är i Milano för att ro affären i hamn. City sägs ha lagt ett bud på Kaká på 100 miljoner pund eller 1,2 miljarder kronor, skriver Independent. Samtidigt ska man erbjuda Kaká ett femårskontrakt med 180 miljoner om året eller 3,4 miljoner kronor i veckan.

Milans president, Silvio Berlusconi, dementerade uppgifterna i går, men i dag kan man läsa att "Milan kommer få svårt att tacka nej till förslaget" på Mediasets hemsida. Mediaset ägs av Berlusconi.

I dag meddelade Kakás talesman, Diogo Kotscho, att hans stjärnklient inte kan övertalas av pengar, utan City måste visa att man har ambitioner.

– Kaká kommer inte att acceptera Manchester Citys erbjudande enbart på grund av penger. De måste bevisa att de verkligen kan konkurrera först. Han vill ha ett starkt lag. Han skulle aldrig göra som Robinho, och nöja sig med att inte vinna något bara för att tjäna mer, säger han till Corriere Dello Sport.

Världens största övergång är nära. Nyheter24 håller dig uppdaterad.

Skrivet av: