Tisdag 20 Apr
Stockholm

Anfallskollegan stöttar Zlatan: "Han är komplett"

Den ena lagkamraten efter den andra har på sistone gått ut och stöttat Zlatan Ibrahimovic efter hans tunga vår. Nu kommer näste man till rakning.- Han är en väldigt bra spelare. Han är en stjärna, säger Pedro.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Efter en oerhört jobbig vår har ryktena gått heta kring Zlatan Ibrahimovics framtid. Juventus, Manchester City och Chelsea har alla nämnts som tänkbara alternativ för den 28-årige anfallaren.

Samtidigt har stjärnor som David Villa och Fernando Torres ryktats vara på väg till Barcelona för att eventuellt ta hand om Zlatans plats. Sedan dess har den ena lagkamraten efter den andra i den katalanska storklubben uttalat sig och offentligt gett svensken sitt stöd.

Världens bästa fotbollsspelare, Leo Messi, har hyllat Zlatan, liksom lagkaptenen Carlés Puyol som på torsdagen förklarade hur imponerad han har blivit av anfallarens attityd och kvalitéer.

"Väldigt viktig för oss"

Nu har ännu en lagkamrat valt att stötta Zlatan. Anfallskollegan Pedro, som gjort stor succé under säsongen, väljer att lyfta fram svensken som en av de viktigaste spelarna för laget.

- Zlatan jobbar hårt för laget vilket är väldigt viktigt för oss, säger Pedro till Expressen och fortsätter med att beskriva Zlatan som en komplett spelare:

- Han är en väldigt bra spelare. Han är en "stjärna". Han är väldigt komplett, han har nästan allt: han läser spelet väldigt bra, han är en bra tekniker, han håller i bollen väldigt bra när han är felvänd, han kan göra mål, han kan skjuta bra med båda fötterna.

"Zlatan har en stark personlighet"

Det har tidigare florerat rykten om att Zlatan Ibrahimovic ska vara något av bråkstake, som inte riktigt passar in bland de mer sympatiska Barcelonastjärnorna som Xavi och Andrés Iniesta. Men ska man tro Pedro är den bilden helt felaktig.

- Det är en bra kille, han försöker alltid hjälpa andra. Han har, så klart, en stark personlighet, precis som stora spelare och personer har, berättar han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela