Messi tänker inte flytta till Real Madrid.
1 av 2
Messi tänker inte flytta till Real Madrid. - Foto: SCANPIX/AP
Messi stannar kvar i Barcelona hela karriären.
2 av 2
Messi stannar kvar i Barcelona hela karriären. - Foto: SCANPIX/AP

Messi stannar i Barcelona – för alltid

Enligt spanska uppgifter är Real Madrid på väg att lägga ett jättebud på Lionel Messi. Argentinaren blir dock Barcelona trogen – för alltid.– Sanningen är att jag aldrig någonsin kommer se mig själv spela i Madrid eller någon annan klubb, säger stjärnan.


BARCELONA. Lionel Messi har en ny succésäsong i Barcelona. Argentinaren har gjort 32 ligamål och är på väg att skjuta de regerande mästarna till en ny ligatitel. I spansk media har det ryktas att Real Madrid ska lägga ett monsterbud på 1,4 miljarder kronor för att köpa loss argentinaren till nästa säsong. För Messi är det otänkbart att han skall lämna Barcelona.

– Sanningen är att jag aldrig någonsin kommer se mig själv spela i Madrid eller någon annan klubb. Jag är väldigt lycklig i Barcelona och vore det upp till mig skulle jag fortsätta här i många år, säger Messi till den spanska tidningen Sport och fortsätter:

– Även om det är sant att du aldrig vet vad som kommer att hända så insisterar jag på att det aldrig kommer att bli så för mig eftersom jag vill stanna i Barcelona för all den tid jag har kvar att spela och mycket mer, säger Messi.

I morgon avgöras striden i La Liga. Barcelona leder med en poäng före Real Madrid.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

2 timmar sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.