Söndag 18 Apr
Stockholm

Messi stannar i Barcelona – för alltid

Messi tänker inte flytta till Real Madrid.
1 av 2
Messi tänker inte flytta till Real Madrid. Foto: SCANPIX/AP
Messi stannar kvar i Barcelona hela karriären.
2 av 2
Messi stannar kvar i Barcelona hela karriären. Foto: SCANPIX/AP

Enligt spanska uppgifter är Real Madrid på väg att lägga ett jättebud på Lionel Messi. Argentinaren blir dock Barcelona trogen – för alltid.– Sanningen är att jag aldrig någonsin kommer se mig själv spela i Madrid eller någon annan klubb, säger stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Lionel Messi har en ny succésäsong i Barcelona. Argentinaren har gjort 32 ligamål och är på väg att skjuta de regerande mästarna till en ny ligatitel. I spansk media har det ryktas att Real Madrid ska lägga ett monsterbud på 1,4 miljarder kronor för att köpa loss argentinaren till nästa säsong. För Messi är det otänkbart att han skall lämna Barcelona.

– Sanningen är att jag aldrig någonsin kommer se mig själv spela i Madrid eller någon annan klubb. Jag är väldigt lycklig i Barcelona och vore det upp till mig skulle jag fortsätta här i många år, säger Messi till den spanska tidningen Sport och fortsätter:

– Även om det är sant att du aldrig vet vad som kommer att hända så insisterar jag på att det aldrig kommer att bli så för mig eftersom jag vill stanna i Barcelona för all den tid jag har kvar att spela och mycket mer, säger Messi.

I morgon avgöras striden i La Liga. Barcelona leder med en poäng före Real Madrid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela