Måndag 19 Apr
Stockholm

Agenten: ”Finns en chans att Zlatan lämnar”

Efter succéinledningen har det gått tyngre för Zlatan Ibrahimovic under våren. Svensken har placerats på bänken och blivit hårt kritiserad. Nu kan Zlatan vara på väg bort från Barcelona.– Det finns en chans att han kommer lämna Barcelona, säger hans agent Mino Raiola.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Zlatan Ibrahimovic inledde säsongen i Barcelona på ett strålande sätt. Svensken öste in mål, men efter en skada har det gått tungt för ”Ibra”. Det har ryktas att Barcelona har anlitat en superagent för att sälja svensken till antingen Chelsea eller Manchester City. Det förnekar Zlatans agent Mino Raiola.

– Det finns ingen annan agent som kan röra min spelare, eller göra något arbete kopplat till mina spelare. Laporta har inte rätten att ge mandat till en annan agent, säger Raiola till Expressen.

Mino Raiola stänger inga dörrar för en flytt i sommar.

– Han kommer inte att säljas. Det finns en chans att han kommer lämna Barcelona, för Zlatan fungerar så, men han kommer inte bli såld.

Agenten avslöjar att Premier League-klubbarna Chelsea och Manchester City har ”Ibra” på sin önskelista.

– Alla stora klubbar har en spelare som Zlatan på sin lista. Zlatan är en av dessa. Självklart är dessa två intresserade av Zlatan, säger han.

Enligt spanska uppgifter ska Barcelona ha gjort klart med Valencias skyttekung David Villa till nästa säsong. Dessutom är den spanska storklubben på jakt efter Cesc Fábregas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela