- Foto: Scanpix

Mancini: "Vi måste förstärka"

Roberto Mancini vill fylla på med stjärnspelare i Manchester City.


MANCHESTER. Manchester City föll på målsnöret och missade fjärdeplatsen i Premier League, vilket innebär att det inte blir något Champions League-spel nästa säsong.

Nu vill den italienske managern Roberto Mancini förstärka den redan stjärnspäckade truppen.

– Nästa säsong måste vi förstärka truppen, säger han till Manchester Evening News.

– Nästa år, när vi möter Tottenham, United, Everton och Liverpool - då vill vi vinna. Vi hade otur i år, men vi måste förbättra oss om vi ska vinna den här typen av matcher.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.