Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ribérys framtid osäker

- 16/05/2010, 14:10 -
Franck Ribéry kan vara på väg att lämna Bayern.

Franck Ribéry kan vara på väg att lämna Bayern.

SCANPIX/AP

Franck Ribérys framtid är osäker. Den franska storstjärnan vet inte om han blir kvar i Bayern München.– Jag vet fortfarande inte om jag vill stanna eller lämna, säger Ribéry.

MÜNCHEN. Franck Ribéry, 27, kan ha spelat sin sista match för Bayern München. I går besegrade den tyska storklubben Werder Bremen i den tyska cupfinalen. Den franska stjärnans framtid i klubben är osäker.

– Jag vet fortfarande inte om jag vill stanna eller lämna. Det är 50-50. Jag hoppas att jag vet det i slutet av VM, säger Ribéry till TV-kanalen TF1.

Dessutom har den franska storstjärnan varit inblandad i en prostitutionsskandal. Trots det valde den franska förbundskaptenen Raymond Domenech att plocka med stjärnan till VM.

Bayern München har en match kvar att spela den här säsongen. Champions League-finalen mot Inter – men i den får inte 27-åringen medverka på grund av det röda kortet han ådrog sig i semifinalmötet med Lyon. Det röda kortet renderade i tre matchers avstängning.