Onsdag 21 Apr
Stockholm

Moratti: "Får se vilket beslut Mourinho tar"

José Mourinho är på vippen att fullborda en historisk trippel med Inter, men han omges trots det av flyttrykten. Interpresidenten Massimo Moratti förklarar att man kommer diskutera succétränarens framtid först efter Champions League-finalen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Inter säkrade på söndagen ligatiteln i Serie A efter att ha besegrat Siena på bortaplan med uddamålet. José Mourinhos lag har sedan tidigare dessutom bärgat den italienska cupen och nu återstår bara Champions League-bucklan innan Inter kan titulera sig trippelmästare.

Trots den enorma framgången med Milanolaget spekuleras det i att Mourinho kan lämna redan i sommar. Portugisen själv har flörtat en hel del med Real Madrid, men enligt Interpresidenten Massimo Moratti avgörs Mourinhos framtid först efter Champions League-finalen mot Bayern München.

- Mourinho står under kontrakt hos oss och jag är glad över allt han har gjort under sin tid här. Vi kommer att sätta oss ner och diskutera efter Champions League-finalen, säger Moratti till Corriere Dello Sport.

- José är givetvis trött efter all kraft och tid han har lagt ner. Han ger sin kropp och själ för att vi ska vinna trippeln och han är inte typen som diskuterar sin framtid under pågående säsong. Jag respekterar honom och vi får se vilket beslut han tar efter finalen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela