- Foto: Scanpix

Moratti: "Får se vilket beslut Mourinho tar"

José Mourinho är på vippen att fullborda en historisk trippel med Inter, men han omges trots det av flyttrykten. Interpresidenten Massimo Moratti förklarar att man kommer diskutera succétränarens framtid först efter Champions League-finalen.


MILANO. Inter säkrade på söndagen ligatiteln i Serie A efter att ha besegrat Siena på bortaplan med uddamålet. José Mourinhos lag har sedan tidigare dessutom bärgat den italienska cupen och nu återstår bara Champions League-bucklan innan Inter kan titulera sig trippelmästare.

Trots den enorma framgången med Milanolaget spekuleras det i att Mourinho kan lämna redan i sommar. Portugisen själv har flörtat en hel del med Real Madrid, men enligt Interpresidenten Massimo Moratti avgörs Mourinhos framtid först efter Champions League-finalen mot Bayern München.

- Mourinho står under kontrakt hos oss och jag är glad över allt han har gjort under sin tid här. Vi kommer att sätta oss ner och diskutera efter Champions League-finalen, säger Moratti till Corriere Dello Sport.

- José är givetvis trött efter all kraft och tid han har lagt ner. Han ger sin kropp och själ för att vi ska vinna trippeln och han är inte typen som diskuterar sin framtid under pågående säsong. Jag respekterar honom och vi får se vilket beslut han tar efter finalen. 

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

1 timme sedan

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

2 timmar sedan
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

3 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.