Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Raul: "Barca utom räckhåll"

Sport | 15/01/2009 14:49

Reals trotjänare ser ärkerivalernas poängförsprång som ointagligt.

Barcelona leder La Liga, tolv poäng före Real Madrid. Ett ointagligt försprång. I alla fall om du frågar Raul González, lagkapten i Real Madrid. 31-åringen tror att Barcas form kommer avgöra var ligatiteln hamnar.

– De har en stark trupp, bra spelare och de har skaffat sig kvlitéerna som krävs för att spela attraktiv fotboll, säger Raul enligt inside World Soccer.

Real Madrids evige trotjänare gjorde sin 500:e ligamatch för Galacticos när de vann med 3-0 i helgen mot Mallorca. Men eftersom Barcelona också vann är avståndet upp till katalanerna fortfarande blytunga tolv poäng. Ett ointagligt försprång enligt Raul.

– Det är fortfarande mycket kvar att spela om i ligan. Barca kan fortfarande snubbla, men om de fortsätter spela som de har gjort hittills kommer avståndet vara ointagligt. I fotboll kan mycket hända så vi får helt enkelt ta en match i taget.

Vad ligger bakom framgången då?

Guardiolas ankomst har varit viktig, men jag tycker de alla kan ta åt sig av framgången, säger Raul.

Kampen fortsätter, och precis som Raul säger: det är långt kvar av serien.

Rauls fantastiska karriär i Real Madrid

Skrivet av: