Tisdag 20 Apr
Stockholm

Villa närmar sig Barcelona - Zlatans framtid osäker

Svensken inte längre nummer ett i Barcelona.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Zlatan Ibrahimovic framtid i Barcelona är i gungning efter att klubben bekräftat att de förhandlar med superanfallaren David Villas klubb Valencia.

 - Förhandlingarna går bra när det gäller Villa, säger vicepresidenten Rafael Yuste till radiokanalen Ona FM.

Samtidigt meddelade klubbpresidenten Joan Laporta att Bojan Krkic blir kvar i klubben. Det var just Krkic som bänkade Zlatan i slutet av säsongen. 

 - Det är klart att han fortsätter, säger Laporta till Catalunya Radio.

I en presskonferens menade dessutom Barcelonas verkställande direktör Joan Oliver att Zlatan inte är "orörbar".

- Så vitt jag vet är inte Zlatan till salu. Men jag är väldigt rädd för att använda ordet orörbar.

Nu återstår det att se om Zlatan Ibrahimovic är villig att stanna i Barcelona då det numera är tydligt att han inte längre är favorit att bära Barcelonas tröja nummer nio. Hans agent, den alltid frispråkige Mino Raiola, hävdar att Zlatan ska stanna i Katalonien.

- Om han bestämt sig angående framtiden? Vad skulle han bestämma sig om? Han har ett fyraårskontrakt och jag har redan förklarat: Ingen säljer Zlatan. Han trivs i Barcelona och vill inte flytta, säger Raiola till TV4.

Den första juli öppnar det europeiska övergångsfönstret. Zlatan har hittills placerats i sin gamla klubb Juventus som inte kommer att spela i Europa nästa säsong samt nyrika Manchester City som slutade femma i Premier League och missade därmed Champions League.

Kommentera
Kopiera länk
Dela