- Foto: Bildbyrån

Ronaldinhos agent: "Planerar att fullfölja kontraktet"

Stjärnbrassen Ronaldinhos framtid har länge varit osäker, men nu ser det ut som att han blir kvar i Milan.- Ronaldinho har ett år kvar på sitt kontrakt och planerar att fullfölja det, säger agenten, tillika brodern, Roberto De Assis.


MILANO. Ronaldinho stod för en succésäsong i Milantröjan genom att bland annat vinna assistligan och vara lagets farligaste anfallsvapen. Men likväl har det florerat rykten kring brassens framtid.

Premier League sägs ha legat närmast till hands och spelaren själv har tidigare förklarat att han inte vet var han kommer trolla med bollen nästa säsong. Däremot har han gjort det klart att han vill stanna i Milanoklubben.

Kanske får han också som han vill. Ronaldinhos agent, tillika bror, Roberto De Assis har nämligen haft ett möte med Milans vd Adriano Galliani och kommit fram till att klubben vill ha kvar brassestjärnan.

- Jag har träffat Galliani och vi ska sätta oss ner när "Dinho" kommer tillbaka från sin semester. Min bror har ett år kvar på sitt kontrakt och planerar att fullfölja det. Milan är väldigt benägna att få behålla honom och Galliani är beredda att förlänga med ett eller två år, säger agenten till La Gazzetta dello Sport.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!