Blickar åt Manchester?
Blickar åt Manchester? - Foto: SCANPIX/AP

City jagar Gourcuff

Bordeaux franske landslagsman Yoann Gourcuff är hett eftertraktad på transfermarknaden och enligt franska L'Equipe ska Manchester City vara beredda att punga ut med knappt 300 miljoner kronor för 23-åringen som uppges vara sugen på en flytt utomlands.


BORDEAUX. Även om vårsäsongen varit bedrövlig för såväl Yoann Gourcuff som hans klubb Bordeaux är den 23-årige spelfördelaren fortfarande het runt om i Europa. Då Laurent Blanc har lämnat sitt uppdrag som manager för Bordeaux och anfallaren Marouane Chamakh är på väg till Arsenal är det högst troligt att även Gourcuff vill bort från de franska fjolårsmästarna.

Kräver 26 miljoner euro

Roberto Mancini är ute efter förstärkningar till Manchester City och italienaren skall enligt L'Equipe vara beredd att lägga ut de 26 miljoner euro som Bordeaux begär för att släppa mittfältaren. Samtidigt kan Arsenal komma att blanda sig in i leken då en eventuell försäljning av Cesc Fabregas till Barcelona skulle ge klubben tillräckliga ekonomiska medel, samt ett skriande behov av fransmannens kunskaper.

Fotbollsverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!