Söndag 18 Apr
Stockholm

Zlatans agent: ”Skiter i vad Laporta säger”

Zlatans agent bryr sig inte om vad Barcelonas president säger.
Zlatans agent bryr sig inte om vad Barcelonas president säger. Foto: SCANPIX/AP

Efter att pamparna i Barcelona haft möte under gårdagen kom det fram uppgifter om att Zlatan får lämna Barcelona om han vill. Det bryr sig inte Mino Raiola, Zlatans agent, om.– Jag skiter i vad Laporta och Guardiola tycker, förklarar han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Under gårdagen höll Barcelona ett möte och diskuterade vilka spelare man vill sälja respektive köpa. Där var kvartetten Pep Guardiola, sportchefen Txiki Begirstain, vicepresidenten Rafael Yuste samt fotbollschefen Raül Sanileh närvarande.

Zlatans framtid osäker

Som Nyheter24 skrivit om tidigare i dag är Zlatan Ibrahimovic framtid i Barça osäker. Enligt spanska Sport kom de fram till att superstjärnan får lämna laget om han vill. Dessutom förhandlar de regerande La Liga-mästarna med Valencia om David Villa.

”Vad de säger är inte viktigt”

Mino Raiola är trött på spekulationerna och bryr sig dessutom inte om vad pamparna säger.

– Vad de säger är inte viktigt. Zlatan har aldrig blivit såld mot sin vilja. Han har ett fyraårskontrakt och bestämmer själv när eller om det är dags att flytta. Så kommer det att vara hela sommaren, säger Raiola till fotbollskanalen.se och fortsätter:

– Jag bryr mig inte om vad direktörerna i Barcelona säger. Jag bryr mig inte om vad Laporta säger. Jag bryr mig inte om vad Pep Guardiola säger, avslutar agenten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela