Berlusconi blir kvar i Milan.
1 av 2
Berlusconi blir kvar i Milan.
2 av 2

Berlusconi behåller Milan - och lovar jättevärvning

"Men bara om det är en riktig stjärna som kan göra stor skillnad i truppen, som till exempel Ronaldo".


Det var på väg att bli en framgångsrik säsong för Milan.

Men när kuggarna i Milans trupp, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo och Pato, gick sönder under slutspurten blev det i stället en blygsam tredjeplats i  Serie A. Samtidigt blev Milan överkörda av Manchester United i Champions League och ännu en säsong slutade utan några titlar.

Milans nye tränare Leonardo fick nyligen skulden för fiaskot av klubbens president Silvio Berlusconi, 73, och avgick kort därefter. Nu letar Milan både efter en ny tränare, och en ny storstjärna. Dessutom säger Berlusconi att att han inte kommer att sälja Milan, trots fansens missnöje och att Milan ska behålla anfallaren Pato.

 - Milan kommer att behålla den truppen som finns och förstärka med fyra-fem unga talangfulla spelare. Men med tanke på att jag har älskat Milan sedan jag var en ung grabb tänker jag inte backa ifall klubbledningen vill värva en stjärnspelare, sa Berlusconi till Sky Sport 24 i Monza på en sponsorträff.

 - Men bara om det är en riktig stjärna som kan göra stor skillnad i truppen, som till exempel Ronaldo.

Berlusconi köpte Milan 1986 och klubben har under hans styre vunnit Serie A sju gånger och Champions League/Europacupen fem gånger.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!