- Foto: Scanpix

Barças sportchef: "Zlatan inte till salu"

David Villa blir klar för Barcelona inom kort, men trots det tänker Barcelona inte sälja Zlatan.- För att vara första säsongen har Zlatan gjort det väldigt bra, säger klubbens sportchef Txiki Begiristain.


BARCELONA. Efter en blytung vår ses Zlatan Ibrahimovic som en floppvärvning av många kritiker. Barcelona har nu hittat en möjlig ersättare till svensken i form av David Villa som väntas skriva på i dag.

Men ska man tro Barças sportchef Txiki Begiristain planerar man inte att sälja Zlatan trots värvningen av Villa.

- Ibra är inte till salu. Det är en spelare som betyder mycket för oss, en spelare som vi drömt om att ha i vårt lag och vi vill fortfarande ha honom här, säger Begiristain till klubbens officiella hemsida.

Sportchefen fortsätter att försvara den 28-årige Barçastjärnan genom att förklara att man inte kan bedöma hans säsong bara efter den senaste månaden - man måste helt enkelt se till helheten.

- Man kan inte bara titta på den här månaden, utan man måste uppskatta vad han gjort sedan säsongsstarten. Han gjorde en fantastisk första halva av säsongen. Sen hade han det svårt på grund av någon liten skada. Men för att vara första säsongen har han gjort väldigt bra, förklarar Begiristain.

Det återstår att se om sportchefens uttalande är ett spel för gallerian eller ej.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.