Torsdag 15 Apr
Stockholm

"Jag måste träna Real Madrid"

José Mourinho flörtar återigen med Real Madrid. "Min karriär skulle inte vara fulländad om jag inte är tränare för Real någon gång under min karriär", säger portugisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MADRID. Att José Mourinho vill bli Real Madrids tränare nästa säsong blir allt mer uppenbart. Trots att han är på väg att leda Inter till en historisk trippel flörtar han redan nu med den spanska storklubben.

- Min karriär skulle inte vara fulländad om jag inte är tränare för Real någon gång under min karriär, säger Mourinho enligt Eurosport.

Däremot erkänner han att det kommer bli väldigt svårt att lämna Inter efter alla framgångar. Men om Milanolaget bärgar Champions League-titeln på lördag mot Bayern München kommer Mourinho sannolikt att tacka för sig.

- Det kommer att bli svårt att lämna Inter efter två års hårt jobb med framgångsrikt resultat. Jag skulle bara göra det ifall Real Madrid väljer att visa intresse för mig. Jag vill verkligen vara huvudansvarig i Real Madrid någon gång. Mina lag spelar alltid offensiv fotboll och är aldrig rädd för motståndaren. Jag tror att det skulle passa perfekt i Real, förklarar portugisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela