Tisdag 16 Aug
Stockholm

Benitez: "Jag vet inte om Torres vill lämna"

1 av 2
2 av 2

Fernando Torres har ryktats vara på väg till bland annat Barcelona, men Rafael Benitez har ännu inte pratat med sin anfallsstjärna om framtiden.- Jag vet inte om Torres vill lämna, säger Benitez.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LIVERPOOL. Engelska storklubben Liverpool misslyckades rejält både i Premier Leauge och ute i Europa. Således har det florerat rykten om att fixstjärnan Fernando Torres kommer att lämna klubben i sommar om inga storspelare köps in.

Men lagets tränare Rafael Benitez har trots ryktena inte ens diskuterat framtiden med Torres.

- Jag vet inte om Torres vill lämna. Just nu fokuserar han endast på hans tillfrisknande och att åka till VM, bara då kommer han att kunna fundera över hans framtid, säger Benitez till spanska AS.

Sin egen framtid har Benitez däremot hunnit fundera över och han har nu fattat ett beslut. De kommande fyra åren vill han nämligen tillbringa längs Anfields sidlinje.

- Just nu har jag fyra år kvar på kontraktet och jag är väldigt lycklig här, förklarar spanjoren som dock medger att han gärna vill bli förbundskapten för Spanien om möjlighet ges.

- Det är klart, att om några år, när Del Bosque (Spaniens nuvarande förbundskapten) slutar – skulle jag vilja coacha Spanien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.