...Rafa Benítez som har koppplats ihop med klubben.
1 av 2
...Rafa Benítez som har koppplats ihop med klubben. - Foto: SCANPIX/AP
Är inte rätt man för Real, menar...
2 av 2
Är inte rätt man för Real, menar... - Foto: SCANPIX/AP

Benítez: Mourinho inte rätt man för Real

José Mourinho ryktas ta över Real Madrid till nästa säsong. Rafa Benítez är inte säker på att portugisen är rätt man för jobbet.


MADRID. På lördag leder José Mourinho sitt Inter i Champions League-finalen på Santiago Bernabéu. Portugisen ryktas vara på till Real Madrid efter den matchen.

– Min karriär skulle inte vara fulländad om jag inte är tränare för Real någon gång under min karriär, säger Mourinho enligt Eurosport.

Enligt Rafa Benítez, som tidigare har tränat flera ungdomslag och även B-laget i Real Madrid, är inte Mourinho rätt man för jobbet.

– Jag vet att Mourinho har drömmer en hel del om att träna Real Madrid, men jag vet inte om han är rätt person att träna Madrid, säger nuvarande Liverpooltränaren Rafa Benítez enligt Sport.co.uk.

Real Madrid som har tagit rekordmånga poäng med Manuel Pellegrini vid rodret, men misslyckades att vinna både Champions League och La Liga, kan vara på väg bort redan efter en säsong. Benítez anser chilenaren har gjort ett strålande jobb.

– Pellegrini har gjort ett bra jobb och förtjänar stor respekt eftersom han fortfarande är tränare. Det är inte trevligt att höra om vem som kommer att ersätta dig, säger Liverpooltränaren som själv under senare år ryktas vara på väg tillbaka till klubben.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Xabi Alonso nobbar Liverpool

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

2 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.