Fredag 23 Apr
Stockholm

Benítez: Mourinho inte rätt man för Real

...Rafa Benítez som har koppplats ihop med klubben.
1 av 2
...Rafa Benítez som har koppplats ihop med klubben. Foto: SCANPIX/AP
Är inte rätt man för Real, menar...
2 av 2
Är inte rätt man för Real, menar... Foto: SCANPIX/AP

José Mourinho ryktas ta över Real Madrid till nästa säsong. Rafa Benítez är inte säker på att portugisen är rätt man för jobbet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MADRID. På lördag leder José Mourinho sitt Inter i Champions League-finalen på Santiago Bernabéu. Portugisen ryktas vara på till Real Madrid efter den matchen.

– Min karriär skulle inte vara fulländad om jag inte är tränare för Real någon gång under min karriär, säger Mourinho enligt Eurosport.

Enligt Rafa Benítez, som tidigare har tränat flera ungdomslag och även B-laget i Real Madrid, är inte Mourinho rätt man för jobbet.

– Jag vet att Mourinho har drömmer en hel del om att träna Real Madrid, men jag vet inte om han är rätt person att träna Madrid, säger nuvarande Liverpooltränaren Rafa Benítez enligt Sport.co.uk.

Real Madrid som har tagit rekordmånga poäng med Manuel Pellegrini vid rodret, men misslyckades att vinna både Champions League och La Liga, kan vara på väg bort redan efter en säsong. Benítez anser chilenaren har gjort ett strålande jobb.

– Pellegrini har gjort ett bra jobb och förtjänar stor respekt eftersom han fortfarande är tränare. Det är inte trevligt att höra om vem som kommer att ersätta dig, säger Liverpooltränaren som själv under senare år ryktas vara på väg tillbaka till klubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela