Måndag 3 Okt
Stockholm

Carragher om ryktena: ”Bättre spelare har lämnat”

Carragher inte orolig att Liverpool inte kan ersätta storstjärna.
1 av 3
Carragher inte orolig att Liverpool inte kan ersätta storstjärna. Foto: SCANPIX/AP
Torres ryktas vara på väg bort från klubben.
2 av 3
Torres ryktas vara på väg bort från klubben. Foto: SCANPIX/AP
Det gör även lagkaptenen Steven Gerrard.
3 av 3
Det gör även lagkaptenen Steven Gerrard. Foto: SCANPIX/AP

Liverpool, som har enorma skulder, dras med flera rykten om att Fernando Torres och Steven Gerrard ska lämna klubben. Jamie Carragher, som varit i klubben hela karriären, är inte orolig att klubben inte kan ersätta dem.– Bättre spelare än de vi har nu har lämnat och vi har ersatt dem, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LIVERPOOL. Liverpool har massiva skulder och riskerar att tappa flera stjärnspelare till nästa säsong. Jamie Carragher, 32, går ut och menar att klubben kommer att klara sig även om storstjärnan lämnar laget i sommar.

– Folk talar alltid om spelare som lämnar och säger "detta är slutet för Liverpool". Inte en chans, säger Jamie Carragher enligt BBC och fortsätter:

– Bättre spelare än de vi har nu har lämnat och vi ersatte dem. Jag är säker på att vi kommer göra det bra nästa säsong.

Klubbens stora stjärnor Fernando Torres och Steven Gerrard ryktas vara på väg att lämna Merseysidelaget. Torres, som har gjort 56 Premier League-mål på tre säsonger sedan ankomsten från Atlético Madrid, jagas av Chelsea, Manchester City och Barcelona. Dessutom ryktas Javier Mascherano och Yossi Benayoun vara på väg bort.

Vicekaptenen är kritisk till spelarna som inte vill vara i klubben och menar att de inte behöver komma tillbaka.

– Jag vill att människorna som vill vara (i klubben) ska återvända. Om någon inte vill vara där, inga problem. Ingen är större än Liverpool, säger ”Carra”.

32-åriga Carragher, som nyligen blev uttagen i Fabio Capellos VM-trupp, menar att Liverpool kommer att få dras med rykten hela sommaren.

– Jag vet hur det är efter en dålig säsong. Det finns mycket negativitet. Vi har haft det hela säsongen och jag är säker på att vi kommer att ha det under hela sommaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.