Carragher inte orolig att Liverpool inte kan ersätta storstjärna.
1 av 3
Carragher inte orolig att Liverpool inte kan ersätta storstjärna. - Foto: SCANPIX/AP
Torres ryktas vara på väg bort från klubben.
2 av 3
Torres ryktas vara på väg bort från klubben. - Foto: SCANPIX/AP
Det gör även lagkaptenen Steven Gerrard.
3 av 3
Det gör även lagkaptenen Steven Gerrard. - Foto: SCANPIX/AP

Carragher om ryktena: ”Bättre spelare har lämnat”

Liverpool, som har enorma skulder, dras med flera rykten om att Fernando Torres och Steven Gerrard ska lämna klubben. Jamie Carragher, som varit i klubben hela karriären, är inte orolig att klubben inte kan ersätta dem.– Bättre spelare än de vi har nu har lämnat och vi har ersatt dem, säger han.


LIVERPOOL. Liverpool har massiva skulder och riskerar att tappa flera stjärnspelare till nästa säsong. Jamie Carragher, 32, går ut och menar att klubben kommer att klara sig även om storstjärnan lämnar laget i sommar.

– Folk talar alltid om spelare som lämnar och säger "detta är slutet för Liverpool". Inte en chans, säger Jamie Carragher enligt BBC och fortsätter:

– Bättre spelare än de vi har nu har lämnat och vi ersatte dem. Jag är säker på att vi kommer göra det bra nästa säsong.

Klubbens stora stjärnor Fernando Torres och Steven Gerrard ryktas vara på väg att lämna Merseysidelaget. Torres, som har gjort 56 Premier League-mål på tre säsonger sedan ankomsten från Atlético Madrid, jagas av Chelsea, Manchester City och Barcelona. Dessutom ryktas Javier Mascherano och Yossi Benayoun vara på väg bort.

Vicekaptenen är kritisk till spelarna som inte vill vara i klubben och menar att de inte behöver komma tillbaka.

– Jag vill att människorna som vill vara (i klubben) ska återvända. Om någon inte vill vara där, inga problem. Ingen är större än Liverpool, säger ”Carra”.

32-åriga Carragher, som nyligen blev uttagen i Fabio Capellos VM-trupp, menar att Liverpool kommer att få dras med rykten hela sommaren.

– Jag vet hur det är efter en dålig säsong. Det finns mycket negativitet. Vi har haft det hela säsongen och jag är säker på att vi kommer att ha det under hela sommaren.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

2 timmar sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.