Zlatan skulle i passa i Milan, menar...
1 av 2
Zlatan skulle i passa i Milan, menar... - Foto: Bildbyrån
...Luciano Moggi.
2 av 2
...Luciano Moggi.

Moggi: Zlatan är den ideala spelaren för Milan

Zlatan Ibrahimovics framtid i Barcelona är osäker efter värvningen av David Villa. Den tidigare fotbollspampen Lucino Moggi har hittat en ny klubb till svensken.


MILANO. Zlatan Ibrahimovic har sedan succéinledningen haft svårt att övertyga i Barcelona och svensken har fått sitta på bänken i flera viktiga matcher. I går gjorde Barcelona klart med stjärnanfallaren David Villa och det gör att konkurrensen i anfallet blir ännu tuffare för ”Ibra”.

Den tidigare fotbollspampen Luciano Moggi, som inte har något jobb efter calciopoli, har uttalat sig om svenskens framtid i italiensk tv. Moggi tror inte att anfallaren kommer att återvända till Juventus – utan har istället hittat en annan klubb åt honom.

– En återkomst i Juve skulle vara väldigt svårt. Istället skulle han varit den ideala spelaren för Milan, om de vill bygga om och vinna titlar, säger Moggi i italiensk tv.

Moggi, som tidigare jobbade i Juventus, tror att Milan skulle få svårt att köpa loss Zlatan.

– Ibrahimovic till Milan skulle inte det heller vara lätt eftersom han bara skulle komma på lån. Barcelona betalade väldigt mycket för honom och kan inte sälja honom billigt, säger han och har en anledning till varför det inte gått så bra i Barcelona:

– Jag tror att felet var att nära han gick från Inter ville han gå till Barcelona och Barcelona ville ha honom, men han integrerades inte spelmässigt med Leo Messi, Xavi och Andres Iniesta.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!