Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu jagar City Italiens anfallsstjärna

- 21/05/2010, 09:31 -

Manchester City vill hitta en kompanjon till Carlos Tevez.

MANCHESTER. Manchester City missade Champions League då man förlorade den avgörande matchen mot Tottenham. Nu vill man ytterligare förstärka truppen och förverkliga drömmen om spel i världens största klubbturnering.

Enligt tabloiden Daily Star är Villarreals målkung Giuseppe Rossi på Citytränaren Roberto Mancinis önskelista. Rossi har redan gjort en sejour i Manchester, men då lyckades han inte särskilt bra i United.

Det har dock gått fyra år sen Rossi spelade i Unitedtröjan och under den tiden har han hunnit utvecklas till en rejält målfarlig anfallare. Det är tänkt att Rossi ska bilda anfallsduo med Carlos Tevez, men det är inte bara City som jagar den italienske landslagsspelaren som är uttagen till VM i Sydafrika. Arsenal, Liverpool, Tottenham och Juventus, Roma och Fiorentina har gett sig in i jakten på 23-åringen.