Ribéry kommer fortsätta att jubla i Bayern-tröjan i många år framöver.
Ribéry kommer fortsätta att jubla i Bayern-tröjan i många år framöver. - Foto: BILDBYRÅN

Bekräftat: Ribéry stannar kvar i Bayern till 2015

Franck Ribérys framtid i Bayern München har varit osäker – tills i går. Fransmannen skrev på ett nytt kontrakt innan Champions League-finalen med den tyska klubben.


MADRID. Franck Ribéry satt på läktaren i går när Bayern München förlorade Champions League-finalen mot Inter. Innan matchen hade fransmannen skrivit på ett nytt femårskontrakt med den tyska storklubben.

Under dagen gick Bayern München ut med nyheten på sin hemsida där man bekräftar att fransmannen kommer bli klubben trogen till 2015.

– Vi är väldigt nöjda med att vi kom överens om en kontraktsförlängning med en av världens bästa spelare, säger Bayern Münchens VD Karl-Heinz Rummenigge till klubbens hemsida.

Den franska storstjärnan, som har haft det tungt utanför planen och var inblandad i en prostitutionsskandal, är mycket nöjd att ha skrivit på ett nytt kontrakt.

– Klubben har blivit som en familj för mig, säger han.

2007 flyttade mittfältaren från Marseille till Bayern München och har gjort stor succé i klubben. Spelaren har ryktas vara på väg till både Barcelona och Real Madrid under den senaste tiden.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!