Zlatan kommer inte flytta till England – på grund av vädret.
Zlatan kommer inte flytta till England – på grund av vädret. - Foto: SCANPIX/AP

Zlatan: ”England känns inte aktuellt”

Det har ryktas att Zlatan Ibrahimovic ska vara på väg bort från Barcelona till England efter att ha varit petad den sista delen av säsongen. ”Ibra” är inte sugen på att flytta till England.


BARCELONA. Efter att Zlatan Ibrahimovic har haft en tung vår i Barcelona, där han allt som oftast tvingats sitta på bänken i stora matcher, har det börjat ryktas om en flytt ifrån La Liga-mästarna. När klubben nyligen värvade Valencias skyttekung David Villa börjades det ryktas ännu mer.

Det har ryktas i olika medier om en flytt till England där Premier League-mästarna och storsatsande Manchester City ska ha varit intresserande av svenskens tjänster. Men i en mailintervju i det kommande numret av Café ger ”Ibra” sin syn på situationen.

– England känns inte aktuellt. Jag gillar inte regn, säger han.

Många Malmösupportrar drömmer om att få tillbaka den stora stjärnan efter att han har avslutat sin karriär utomlands. Zlatan har inga planera på att avsluta sin karriär i Malmö FF.

– Fotbollen kommer alltid att finnas i mitt hjärta, det är en del av mig, men jag kommer inte att göra några gästspel i allsvenskan. Inte som aktiv spelare, säger Zlatan, som kan tänka sig att bidra med något inom fotbollen:

– Kanske kan jag bidra med mina kunskaper till svensk fotboll på något annat sätt, avslutar han.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!