Kommer stanna, enligt Reina.
Kommer stanna, enligt Reina. - Foto: SCANPIX/AP

”Torres stannar i Liverpool”

Pepe Reina har pratat med Fernando Torres och han är säker på att anfallaren kommer att stanna kvar på Anfield.– Jag är lugn om Fernando, säger Reina.


LIVERPOOL. Liverpool kommer ifrån en usel säsong. ”The Reds” slutade på en sjundeplats i ligan och åkte tidigt ut i Champions League.

Det har ryktas om att Fernando Torres ska vara på väg bort från Liverpool. Chelsea och Manchester City sägs vara intresserade av att knyta till sig spanjoren. Liverpool-målvakten Pepe Reina har pratat med sin landsman och han är säker på att ”El Nino” stannar.

– Jag är lugn om Fernando. Jag pratade med honom om hans framtid och han sa till mig att han tänker fortsätta med oss, säger Reina till The People och fortsätter:

– Fernando hade så många motgångar förra säsongen, men han är professionell och har alltid velat göra det bra för oss. Det är därför han fortsätter att vara hängiven till klubben, säger Reina.

Rafa Benítez har fått mycket kritik av fans och media men har valt att stanna kvar i klubben – och trots ryktena – tror Liverpoolmålvakten att han är kvar nästa säsong också.

– Jag är övertygad om att Rafa kommer stanna hos oss och att det är bra för oss att han vill ha revansch nästa säsong. Han är en tränare som kan få till en nystart för oss och leda oss till titlar. Ingen kan tvivla på hans nivå, säger han.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tysk VM-guldhjälte död

Disney+ sänder Europamatcher

De kommande tre säsongerna kommer strömningstjänsten Disney+ att sända matcher från Europa League och Conference League i fotboll, över 340 matcher från varje säsong.

Klart: Sverige möter England på Gamla Ullevi

Sveriges avslutande hemmamatch i EM-kvalet mot England kommer att spelas på Gamla Ullevi i Göteborg.

Hon är fenomenet som skapar basketfeber i USA

1 timme sedan
Hon slog poängrekordet – för både män och kvinnor – i collegebasketen och hennes ansikte pryder redan flingpaket. Nu har fenomenet Caitlin Clark blivit vald först i WNBA-draften och 22-åringen skapar feber kring proffsligan i USA.

Raymond hjälte i strid om NHL- slutspel

idag 06:22
Detroit håller hoppet om en plats i NHL-slutspelet vid liv inför den sista matchen i grundserien. Det kan de tacka svenske Lucas Raymond för.

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

idag 05:46
Sveriges nye förbundskapten har fått en skakig start. Sveriges mest kände fotbollstränare gillar hans filosofi – och har en önskan. Jag hoppas att vi inte dömer ut honom alldeles för tidigt, säger Sven-Göran Eriksson om Jon Dahl Tomasson.