Tisdag 16 Aug
Stockholm

”Torres stannar i Liverpool”

Kommer stanna, enligt Reina.
Kommer stanna, enligt Reina. Foto: SCANPIX/AP

Pepe Reina har pratat med Fernando Torres och han är säker på att anfallaren kommer att stanna kvar på Anfield.– Jag är lugn om Fernando, säger Reina.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LIVERPOOL. Liverpool kommer ifrån en usel säsong. ”The Reds” slutade på en sjundeplats i ligan och åkte tidigt ut i Champions League.

Det har ryktas om att Fernando Torres ska vara på väg bort från Liverpool. Chelsea och Manchester City sägs vara intresserade av att knyta till sig spanjoren. Liverpool-målvakten Pepe Reina har pratat med sin landsman och han är säker på att ”El Nino” stannar.

– Jag är lugn om Fernando. Jag pratade med honom om hans framtid och han sa till mig att han tänker fortsätta med oss, säger Reina till The People och fortsätter:

– Fernando hade så många motgångar förra säsongen, men han är professionell och har alltid velat göra det bra för oss. Det är därför han fortsätter att vara hängiven till klubben, säger Reina.

Rafa Benítez har fått mycket kritik av fans och media men har valt att stanna kvar i klubben – och trots ryktena – tror Liverpoolmålvakten att han är kvar nästa säsong också.

– Jag är övertygad om att Rafa kommer stanna hos oss och att det är bra för oss att han vill ha revansch nästa säsong. Han är en tränare som kan få till en nystart för oss och leda oss till titlar. Ingen kan tvivla på hans nivå, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.