1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Adriano till Roma – Toni lämnar?

Adriano är på väg tillbaka till Italien. Brasilianska rapporter gör gällande en övergång till Roma inom kort, vilket talar för att Luca Toni lämnar Rom.


ROM. Den skandalomsusade brassen Adriano kan vara på väg tillbaka till den europeiska fotbollen. 28-åringen som spenderade den gångna säsongen i hemlandet och Flamengo verkar ha återfunnit spelglädjen – och nu ska Roma vara intresserade av honom.

Enligt brasilianska Globoesporte flög Adriano till Rom på måndagen för att göra klart en övergång inom de närmaste dagarna.

Detta sätter fart på spekulationer om Luca Tonis vara eller icke vara i Serie A-klubben. Det mesta talar för att veteranen lämnar efter att låneperioden på sex månader är över.

– Jag är kvar här till den 30 juni, efter det datumet får vi se vad som händer, säger Toni och fortsätter:

– Jag har fortfarande ett år kvar på mitt kontrakt med Bayern. I dagsläget vet jag ingenting om min framtid, men just nu vill jag bara koppla bort allt och njuta av några dagars semester.

Napoli intresserade av Toni

Bayern München har emellertid redan gjort klart att man inte tänker att kalla Toni tillbaka till klubben, vilket betyder att han måste leta efter en ny klubb.

Och Napolis president Aurelio De Laurentiis medger att anfallaren är intressant.

– Jag gillar verkligen Toni och Napoli skulle kunna behandla honom som en extra mamma, säger De Laurentiis.

Varken Adriano eller Luca Toni kommer att spela VM då de petades av Carlos Dunga respektive Marcelo Lippi.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

1 timme sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

1 timme sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

3 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.