Alexander Hleb avråder Cesc Fabregas från att gå till Barcelona.
1 av 3
Alexander Hleb avråder Cesc Fabregas från att gå till Barcelona. - Foto: SCANPIX/AP
Snart kan lagkaptenen ha gjort sitt i Arsenal.
2 av 3
Snart kan lagkaptenen ha gjort sitt i Arsenal. - Foto: SCANPIX/AP
Fabregas är väldigt nära Barcelona.
3 av 3
Fabregas är väldigt nära Barcelona. - Foto: SCANPIX/AP

Hlebs råd till Fabregas: "Stanna i Arsenal"

Den förre Barcelona-spelaren Alexander Hleb avråder sin gamle lagkamrat Cesc Fabregas från att lämna Arsenal för Barcelona.


LONDON. Cesc Fabregas kommer allt närmare Barcelona för varje dag som går. Den unge Arsenal-kaptenen har länge varit ett hett villebråd för de nyblivna spanska ligamästarna och snart tros affären gå i lås.

Alexander Hleb, som lämnade Arsenal för just Barcelona sommaren 2008, tycker däremot att sin gamle lagkamrat borde stanna kvar i "The Gunners".

- Jag är väldigt glad för Cescs skull och det är väldigt svårt för mig att säga vad han borde göra. Men om jag befann mig i samma situation så skulle jag inte lämna Arsenal, säger han enligt Sport.

- Jag trots faktiskt att de har en väldigt stor chans till att kunna vinna Premier League den kommande säsongen, fortsätter han.

De numera 29-årige vitryssen spelade endast en säsong i Barca. Efter det totala misslyckandes lånades den snabbe mittfältaren ut till tyska Stuttgart. Nu är han tillbaka i Barcelona, men frågan är om han blir kvar.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!