Fabio Capello till Inter?
Fabio Capello till Inter? - Foto: SCANPIX/AP

Capello om Interryktet: "Endast fokuserad på VM"

Fabio Capello ryktas bli Inters nye tränare. Något som den italienske mästartränaren dock förnekar.


MILANO. José Mourinho lämnar med all sannolikhet Inter för Real Madrid. Att det kommer att bli svårt för den italienska storklubben att hitta en värdig motståndare råder det inget tvivel om. Men de siktar ändå rätt så högt.

Enligt uppgifter blir det Englands italienske förbundskapten Fabio Capello som tar över efter den portugisiske demontränaren.

- Vi har pratat med honom förr och kan bli ett väldigt intressant alternativ, har Inter-presidenten Massimo Moratti sagt till Ansa.

"Fokuserad på VM"

Huvudpersonen själv, som även har kopplats ihop med flera av sina andra klubbar, är däremot endast intresserad av sin nuvarande uppgift.

- Juventus, Inter, Real Madrid, Milan. Det är bra för mig, men jag är helt fokuserad på VM-slutspelet med England, säger han enligt Skysports.

Vad som händer efter VM är dock en helt annan historia.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.