Kommer att spela i Barcelonatröjan nästa säsong...
1 av 2
Kommer att spela i Barcelonatröjan nästa säsong... - Foto: SCANPIX/AP
...Tror Gerard Piqué.
2 av 2
...Tror Gerard Piqué. - Foto: SCANPIX/AP

Piqué: ”Övertygad om att Cesc kommer”

Cesc Fabregas har ryktas vara på väg till Barcelona under en längre tid, men Arsenal vill behålla sin stjärnmittfältare. Gerard Piqué tror att Fabregas kommer spela i Barcelona nästa säsong.


LONDON. Cesc Fabregas lämnade Barcelona redan 2003 och har sedan dess blivit en stor publikfavorit i Arsenal. 23-åringen har tidigare sagt att han vill återvända till Barcelona – och det verkar han vilja göra redan i sommar.

”Övertygad om att Cesc kommer”

Det har ryktas om en bytesaffär med Cesc Fabregas och Zlatan Ibrahimovic, men Barcelona har flera gånger sagt att svensken inte är till salu. Arsene Wenger vill inte släppa sin stjärna, men Barcelonabacken Gerard Piqué tror att Fabregas kommer att spela i Barça efter sommaren.

– Jag var i samma situation när jag var i Manchester United. Jag ville komma tillbaka och jag är övertygad om att Cesc vill komma hit, säger Piqué, enligt Daily Mirror, och fortsätter:

– Han skulle passa bra in här. Jag ser det som en omöjlighet att tacka nej till att komma tillbaka till Barcelona, fortsätter mittbacken.

Kommer ha ett världslag

Barcelona har redan värvat skyttekungen David Villa den här sommaren.

– Om Cesc kommer hit med Villa så kommer vi ha ett lag som världen kommer att avunda, säger Piqué.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!