Fredag 18 Jun
Stockholm

Citys storsatsning fortsätter

Higuaín jagas av Premier League-klubben.
1 av 3
Higuaín jagas av Premier League-klubben. Foto: SCANPIX/AP
Det gör även lagkamraten Fernando Gago.
2 av 3
Det gör även lagkamraten Fernando Gago. Foto: SCANPIX/AP
Edin Dzeko är också på väg till Man City.
3 av 3
Edin Dzeko är också på väg till Man City. Foto: SCANPIX/AP

Manchester City misslyckades med sitt mål att nå en Champions League-platsen under den gångna säsongen, men ytterligare stjärnvärvningar i sommar ska hjälpa laget till en toppplacering nästa säsong. Två Real Madrid-stjärnor och en bosnisk anfallare från Bundesliga kan vara på ingång till Manchester-klubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MANCHESTER. Gonzalo Higuain gjorde stor succé den här säsongen och slutade på andraplats bakom Lionel Messi den spanska skytteligan med 27 mål på 32 starter. Anfallaren sitter på ett relativt lågavlönat kontrakt och Real väntas behöva höja lönen avsevärt för att behålla 22-åringen.

Fernando Gago spelade en betydande roll i Real Madrid under våren, men hans plats i laget är långt ifrån självskriven och kommande managern José Mourinho har redan identifierat möjliga nyförvärv på Gagos position.

Möjlig rensning på forwardssidan

Samma källa uppger även att samtal förs med bosniern Edin Dzekos representanter och den 24-årige anfallaren är het på transfermarknaden efter 54 mål på 94 matcher för sin tyska klubb Wolfsburg sedan ankomsten från Teplice 2007.

Skulle Dzeko och Higuain till slut hamna i City innebär det troligen slutet i klubben för någon eller några ur kvartetten Roque Santa Cruz, Emmanuel Adebayor, Craig Bellamy och Robinho.

Fotbollsverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela