Bröderna Glazer meddelar att klubben inte är till salu.
Bröderna Glazer meddelar att klubben inte är till salu. - Foto: SCANPIX/AP

Ägarna: ”Manchester United är inte till salu”

Den stora skulden har fått Manchester Uniteds fans att vilja bli av familjen Glazer som äger den framgångsrika klubben. Trots det tänker amerikanerna inte sälja klubben.


MANCHETSER. Manchester Uniteds ägare har fått utstå hård kritik från fansen. Anledningen till att familjen Glazer har fått kritik är den enorma skulden som klubben dragit på sig. Totalt har klubben skulder på 5,9 miljarder kronor.

Många supportrar har slutit upp bakom en kampanj för att få bort amerikanerna. Tidigare i veckan erkände storklubbens VD, David Gill, att han börjar bli trött på protesterna. I brittisk press har det spekulerats om att ägarna kan tänka sig att sälja klubben om de får rätt bud. I dag går ägarna ut och förklarar att man inte har några sådana planer.

”Styrelsen noterade nyligen spekulationer i media ett eventuellt bud på Manchester United. Ägarna är fortfarande fast beslutna att fullfölja deras långsiktiga ägande av klubben. Manchester United är inte till salu”, lyder ett utdrag ur uttalandet enligt Sky Sports.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!