1 av 9
- Foto: Scanpix/AP
2 av 9
- Foto: Scanpix
3 av 9
- Foto: Scanpix
4 av 9
- Foto: SCANPIX/AP
5 av 9
- Foto: Scanpix
6 av 9
- Foto: Bildbyrån
7 av 9
- Foto: Scanpix
8 av 9
- Foto: Scanpix
9 av 9
- Foto: Scanpix

Zlatan på Citys önskelista

Det går inte en dag utan att det ryktas om framtiden för Zlatan Ibrahimovic. På lördagen skriver den brittiska tabloiden Daily Star att Roberto Mancini vill värva Zlatan och Yaya Touré från Barcelona till Manchester City.


BARCELONA. Framtiden i Barcelona är, hur man än vrider och vänder på det, något oviss för anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Tidningen Daily Star påstår nu att Roberto Mancini, som inte vill missa Champions League med sitt Manchester City igen, är i Spanien för att förstärka laget.

Tidningen skriver att Mancini är beredd att lägga ut 65 miljoner pund för Barcelonas Zlatan Ibrahimovic, 28, och den defensive mittfältaren Yaya Touré, 27. Den senare har redan sin storebror, backen Kolo Touré, i City.

Barcelona ska enligt samma tidning vara beredda att sälja svensken för 50 miljoner pund. Mancini har tidigare jobbat med Zlatan i Inter och lär vara ett stort fan av honom. Men Touré uppges vara närmare en flytt, medan man har Zlatan mer under uppsikt.

Carlos Tevez har tydligt visat att han är missnöjd med vissa saker i City medan Emmanuel Adebayor också ryktats vara på väg bort.

För Mancini blir det första gången som han på allvar får chansen att själv formera sin trupp. Ett problem kan dock vara att han måste undvika stora löneposter sedan City missat Champions League.

Även de spanska tidningarna El Mundo Deportivo och Sport skriver om Mancinis förnyade intresse för Zlatan. Senaste ryktet har annars gällt Milan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.