Fredag 21 Jan
Stockholm

Här är Mourinhos önskelista

Wesley Sneijder är en av dem.,
1 av 7
Wesley Sneijder är en av dem.,. Foto: SCANPIX/AP
José Mourinho kan värva många spelare till Real Madrid.
2 av 7
José Mourinho kan värva många spelare till Real Madrid. Foto: SCANPIX/AP
Douglas Maicon.
3 av 7
Douglas Maicon. Foto: SCANPIX/AP
Lazios Aleksandar Kolarov.
4 av 7
Lazios Aleksandar Kolarov. Foto: SCANPIX/AP
Angel di Maria.
5 av 7
Angel di Maria. Foto: SCANPIX/AP
Javi Martinez.
6 av 7
Javi Martinez. Foto: SCANPIX/AP
Jesus Navas.
7 av 7
Jesus Navas. Foto: SCANPIX/AP

Här är spelarna som José Mourinho kan tänkas värva.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MADRID. I dagarna blev det officiellt att José Mourinho tar över Real Madrid efter den sparkade chilenaren Manuel Pellegrini. Än har han inte blivit presenterad, men det hindrar inte spansk media från att spekulera vilt om vilka spelare som den portugisiske demontränaren kan tänka sig värva.

Athletic Bilbaos unge stjärnskott, Javi Martinez, är bara en spelare som har väckt den spanska huvudstadsklubbens intresse. Även Romas italienske mittfältsmotor Daniele de Rossi nämns som ett eventuellt nyförvärv. Men då den centrala mittfältspositionen redan täcks av bland andra Xabi Alonso, Fernando Gago, Lassana Diarra, Mahamadou Diarra och möjligtvis Guti, så kanske det inte är så troligt att dessa spelare värvas inför den kommande säsongen.

Annars nämns även spelare Sevillas Jesus Navas och Benficas Angel di Maria som möjliga namn. Världens kanske bäste högerback, Douglas Maicon, och Lazios serbiske vänsterback Aleksandar Kolarov kan mycket mycket väl komma att handplockas av "The Special One".

Ett ryckte som kanske inte är det mest trovärdigaste är att Inters Wesley Sneijder kan vara på väg till Real Madrid - en klubb som han lämnade förra sommaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela